Over Hello Choco

Chocolade, maar dan anders!

Hello Choco is ontstaan vanuit onze liefde voor chocolade. Echter, toen we ons gingen verdiepen in de achtergrond van chocolade, kreeg ons geliefde product een nare bijsmaak. Cacaoboeren krijgen vaak te weinig betaald en daarnaast is er nog steeds sprake van slavernij in de cacao industrie. Dat moet anders!

Waar wij voor staan

Hello Choco is chocolade, maar dan anders! De wereld van chocolade is zoveel meer dan de repen die je bij de plaatselijke supermarkt ziet liggen. Met Hello Choco laten we je genieten van niet alledaagse stukken chocolade. Chocolade die je onder het genot van een kopje thee proeft of waar je na het eten een blokje van neemt. Het is haast zonde om deze chocolade meteen op te eten (hoewel dat natuurlijk wel mag!). Hello Choco is verrassende, lekkere én eerlijke chocolade.

Wat wil Hello Choco?
Ons doel is om het grote publiek bekend te maken met de eerlijke kant van de chocolade wereld. Iemand die voor het eerst ‘echte chocolade’ proeft zal absoluut versteld staan van de smaak. Naast de heerlijke chocolade willen wij ook bewustzijn creëren met betrekking tot de cacao industrie. De mensen die keihard werken om ons te voorzien van onze geliefde supermarktrepen worden vaak slecht betaald en werken onder erbarmelijke omstandigheden. Dit verhaal moet verteld worden en Hello Choco wil daar graag een steentje aan bijdragen.

Wat doen wij voor jou?
Wij bieden jou de mogelijkheid om met onze Choco Surprise box iedere maand te genieten en kennis te maken met (on)bekende chocolademakers. Je ontvangt iedere maand een nieuwe selectie (h)eerlijke chocolade. Deze ontvang je gewoon in een brievenbuspakketje thuis. Zo ben jij iedere maand verzekerd van een verrassend pakketje (h)eerlijke chocolade! 

Eerlijke chocolade? Ja, eerlijke chocolade!

 

In het productieproces van chocolade vinden helaas ook vandaag de dag nog heel veel misstanden plaats. Gelukkig is er ook een stroming van chocolademakers die hier verandering in wil brengen. Veelal kleine chocolademakers die chocolade maken van eerlijke cacao. Deze stroming van chocolademakers noemen we ook wel de bean to bar stroming. Op de pagina over chocolade lees je hier meer over.

Wil jij een origineel chocolade cadeau geven?