FAQ

Voor al je vragen

Heb je een vraag over Hello Choco, over onze Choco Surprise box of over het leveren? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen en onze antwoorden. Staat je vraag er niet bij? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Kan ik eenmalig een Choco Surprise box bestellen of cadeau doen?

Op dit moment hanteren wij een minimum looptijd van 3 maanden, dat wil dus zeggen dat je 3 keer een Choco Surprise Box krijgt.

Maar oké, we snappen je. Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar het chocolade-abonnement van Hello Choco. We weten het goed gemaakt: Houd onze website en social media in de gaten, want af en toe delen we een eenmalige Proeverij Per Post met je, zodat je de beleving van Hello Choco kunt ervaren.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn Choco Surprise box binnen heb?

Elke maand rond de 10e worden de Choco Specials verzonden. Hoe lang dat nog duurt hangt dus even af vanaf het moment waarop jij jouw bestelling hebt geplaatst. Iedereen ontvangt zijn of haar chocolade box rond dezelfde datum! Op dit moment is er door Corona ook een mogelijke vertraging bij onze bezorgpartner.

Kunnen jullie garanderen dat mijn Chocolade heel blijft?

Uiteraard is dit ook ons streven! De Choco Specials box wordt met de grootst mogelijke zorg ingepakt. Helaas blijft het een kwetsbaar product waarbij wij ook weinig invloed hebben op de manier van behandelen bij de postbedrijven. Wij vertrouwen hierin ook op de profesionaliteit van deze partijen.

Waar komt het prijsverschil met chocolade uit de supermarkt vandaan?

Het is inderdaad zo dat de chocolade die wij aanbieden wat duurder is dan de gemiddelde chocoladereep uit de supermarkt. Door een hogere prijs te betalen voor de cacao kunnen de cacaoboeren in hun onderhoud voorzien. Daarnaast heeft het te maken met het exclusieve karakter van deze repen. De wijze van produceren is ook een stuk arbeidsintensiever. Dit zie je terug in de prijs, maar proef je ook in de smaak! Voor meer informatie kijk op onze pagina over chocolade

Wil je een goed én origineel chocolade cadeau geven, inclusief verrassingseffect?